Rent paella pannen logo
Home
Verhuur pannen
Verkoop pannen
Paella op feesten
Paellarecepten
Reserveer nu
 
Paella met tapas
Info & Contact
Reserveer ons
Paella bereidingPaella bereidingPaella bereidingPaella bereiding  

Verhuur assortiment Paellapannen

paella pannen

Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende tarieven van pannen. Gelieve uw paellapan tijdig te reserveren daar onze voorraad beperkt is. In de tarieven is steeds de paellapan, gasbekken en staander inbegrepen. Gasfles kan u apart huren. Dit alles kan afgehaald worden de dag voor uw reservatie.

  aantal personen diameter (cm) huurtarief weekend(*)
  20 60 €35
  25 65 €40
  30 72 €45
  40 82 €50
  50 92 €55
  85 100 €75
  120 115 €100
  200 130 €135

Gasfles The Cube

Gasfles
Op vraag van onze klanten verhuren we ook de gasfles(sen). Wij verhuren de gasfles samen met de ontspanner, 1,5m soepele gasdarm en 2 klembeugels. We verhuren de gasflessen enkel in combinatie met een paellaset.
De verhuurprijs bedraagt €15* per gasfles (+€15 waarborg)


Reservaties
Gelieve minstens 2 weken voor uw evenement uw pan en gasbekken te reserveren. In de tarieven in de tabel bovenaan is steeds de huur van pan, gasbekken en staander inbegrepen. De gasfles kan u apart huren zoals u kan zien in het vorige puntje.


Waarborg
Voor de pan, gasbekken, staander en gasfles wordt een waarborg gevraagd . Deze waarborg krijgt u terug bij het terugbezorgen van het geheel in originele en propere staat.

  De waarborg bedraagt hetzelfde als de verhuurprijs.
Voorbeeld:U bestelt het geheel voor 20personen met gasfles, u betaalt €35*+€15*=€50* huur en €50 waarborg bij afhaling van het geheel. Wanneer u het geheel tijdig en proper terugbezorgd krijgt u deze €50 terug.

Afhaling
U kan de pan, gasbekken, staander en eventueel gasfles op donderdag komen ophalen tussen 17u en 19u in ons Magazijn in Bonheiden. Het adres = Berentrodedreef 51, 2820 Bonheiden (bij Mechelen). Bij het in ontvangst nemen van het geheel wordt u gevraagd om een bewijs van afhaling te ondertekenen en een waarborg te betalen.

Terugbezorging
U kan het geheel steeds op maandag (indien feestdag is dit op donderdag) terugbezorgen tussen 17u en 19u. Wanneer u het geheel niet tijdig terug bezorgt, wordt een volledige extra dag aangerekend.

Extra grote paellapan
Voor feesten of evenementen met meer dan 200 personen kan u verschillende paellapannen huren of kopen. Wanneer u paella wenst te bereiden voor meer dan 200 personen hebben wij nog een grotere pan(250personen) ter beschikking maar deze grote paellapan is erg gegeerd en reservatie is dan ook minstens 2 maanden op voorhand nodig. U kan deze extra grote paellapan uitsluitend reserveren via mail

Organisatie
Rent-P is een productnaam van Cook Fusion en verhuurt enkel pannen met een optimale kwaliteit en gasbranders die voldoen aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften. Voor onze algemene verhuurvoorwaarden klik hier

*Huurprijzen op deze site zijn steeds inclusief 21%BTW

 
©2005 Webeagle - Algemene Voorwaarden - Paella links